In de nacht van maandag op dinsdag gingen er bij recreatief bedrijf Rofra in Valkenswaard tegen de 300 kano’s in vlammen op, aldus het Eindhovens Dagblad. De schade loopt in de honderdduizenden euro’s. En dit was niet de eerste keer dat Rofra het mikpunt was. Politie en brandweer gaan uit van brandstichting en men neemt de zaak dan ook zeer serieus. Rofra werkt al enige tijd aan plannen voor een familiepark waarvoor op zijn vroegst volgend jaar de schop de grond in kan. Wellicht zijn er tegenstanders van deze plannen. Bij de politie zijn eerste meldingen ontvangen over mogelijk verdachte personen die in de omgeving zijn gezien vlak voor de brand. Ook wordt gekeken of er camerabeelden zijn. En of gegevens van zendmasten iets kunnen vertellen over welke mobiele telefoons vlak voor de brand in het gebied waren. Dinsdagmorgen doet het team Forensische Opsporing onderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest