De organisatie van Brabantsedag Heeze nodigt u uit voor Brabantsedag Heeze presenteert… op 23 mei om 20.00 uur in Dorpshuis ‘t Perron. Achter de schermen is en wordt hard gewerkt door de duizenden vrijwilligers aan de totaalbeleving rond de theaterparade op 25 augustus. Brabantsedag Heeze presenteert … geeft een terugblik én een voorproefje. Men presenteert resultaten van de nieuwe opzet en het bezoekersonderzoek van 2018. Ook de programma’s voor de preparade en de Sfeer&Smaakpleinen komen aan bod. Er wordt afgesloten met de onderwerpen en ontwerpen van de zestien wagenbouwersgroepen voor de grootste theaterparade van 2019!

Brabantsedag Wat Beweegt Brabanders 62ste Brabantsedag

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest