Op 13 mei organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de herinrichting van het Wilhelminapark. De avond begint om 19.30 uur met een centrale presentatie. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen. De gemeente gaat het Wilhelminapark onder meer herinrichten om wateroverlast na extreme buien te beperken. De herinrichting biedt ook kansen om te kijken naar het spelen, bewegen, parkeren en groen, in en rondom het park. In verband met de organisatie dient u zicht vooraf via wilhelminapark@valkenswaard.nl aan te melden. Met vragen kunt u terecht bij projectleider Angela de Vries op 040-2083 699 of angela.de.vries@valkenswaard.nl.

Logo - Gemeente Valkenswaard

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest