Op 14 mei vindt er een commissievergadering plaats. Deze vergadering start om 19.30 uur in het gemeentehuis in Budel. Tijdens de commissievergadering verzamelen de raadsleden informatie en kunnen zij een (voorlopig) standpunt meedelen. Inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen kunnen meepraten tijdens de bespreking van een onderwerp in de vergadering. Voor meer informatie of om u aan te melden neemt u contact op met griffier Peer-Jan Bemelmans via: p.bemelmans@cranendonck.nl of 0495-431134. De agenda en de stukken zijn te raadplegen via het Raadsinformatiesysteem. De vergadering is te volgen via www.cranendonck.nl/webcast

Logo gemeente Cranendonck

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest