Eind april stelde het stadsbestuur van Hamont-Achel het aha!-programma 2019-2020 voor. Het culturele seizoen wordt afgetrapt met een zoekwedstrijd. Dit keer moet u op zoek naar een van de 20 gouden barcodes die verstopt zijn op vier locaties in Hamont-Achel. Hiermee maakt u kans op een aha!-jaarabonnement. Er zit een addertje onder het gras: er zijn maar vier tickets met een winnende code. Om te weten of u een winnende barcode hebt gevonden, dient u langs te komen bij het UiTpunt. De zoektocht start op 13 mei. Vanaf dan wordt er elke week via de Facebook-pagina van de stad en het UiTpunt een tip gegeven over de vindplaats van de barcodes.

Hamont-Achel - barcode aha 2019-2020

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest