Op 19 mei is er een publiekswandeling van het IVN Heeze-Leende. Onder het motto “Wie ziet ze vliegen?” kunt u onder leiding van natuurgidsen wandelen langs het Rulse laarzenpad. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf Natuurpoort De Plaetse in Heeze. Het is een wandeling voor het hele gezin. Deelname gratis. Waterdicht schoeisel aanbevolen. De Rul is een laaglandbeek die door een akkerlandschap met eikenwallen en broekbossen kronkelt. Het natte beekdal vormt een overgang tussen de droge heide in het oosten en de hogere akkers in het westen. Door de verschillende biotopen kent het gebied een rijke variatie aan planten, vogels en andere levensvormen.

Kleine ijsvogelvlinder IVN wandeling De Rul

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest