Dit jaar vindt het Huttenbouwspektakel plaats naar het sportpark in Budel, en dus na vijf jaar centraler in de gemeente, aldus Cranendonck Nieuws. Het is het inmiddels een bekend concept: kinderen kunnen samen een team vormen en ondersteund door minimaal één volwassene bouwen zij hun droomhut. De mooiste hut wint de Huttenbouw Wisseltrofee, maar het allergaafste is dat de teams ’s nachts in hun zelfgebouwde hut mogen blijven slapen. Naast het bouwen van de hut, zijn er ook andere creatieve en sportieve activiteiten, zoals een gigantisch apenkooiveld. ’s Avonds is er voor de kinderen een spannend Prison Break-spel. Het Huttenbouwspektakel vindt plaats op 18 en 19 mei. Tickets voor het evenement kosten 10 euro, dat is inclusief avondeten en ontbijt. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op https://huttenbouwspektakel.jnbs.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest