Omwonenden in Leende en Maarheeze zien niets in het plan voor de komst van 4 tot 6 windmolens langs de A2 bij Leende, aldus het Eindhovens Dagblad. Met spandoeken en posters langs de snelweg maken ze dat nu duidelijk. Het idee om te onderzoeken of de komst van windmolens langs de A2 bij Leende en Maarheeze reëel is, komt van 4 lokale agrariërs. Innogy – het bedrijf achter Essent – wil de molens eventueel bouwen en exploiteren. Voordat het onderzoek star is geprobeerd direct omwonenden bij het traject te betrekken. Tot nu toe zonder succes. Innogy is teleurgesteld over de spandoek-actie, en men hoopt binnen enkele weken te overleggen met de gemeente Heeze-Leende. Volgens de woordvoerder is uit een eerste verkennend gesprek met het Budelse vliegveld in ieder geval niet gebleken dat windmolens langs de A2 niet kunnen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest