De woningen in De Bulders schieten als paddenstoelen uit de grond. Gewerkt wordt aan fase twee van de randweg. Vanaf 10 juni tot en met 5 juli is de Leenderweg afgesloten. Dan wordt de randweg/huidige Buldersweg aangesloten op de Leenderweg. Ook de deklaag van de Leenderweg wordt dan vervangen, vanaf de aansluiting met de randweg tot aan de Ven. Het overige deel was hiervan al voorzien. Daarna wordt gestart met fase drie van de randweg. Geluidsaanpassingen worden aangebracht en een koeientunnel waar de toekomstige randweg overheen wordt gelegd. Verwacht wordt dat de complete randweg in mei volgend jaar open is. Tijdens de afsluiting van de Leenderweg wordt er een omleidingsroute ingesteld voor doorgaand verkeer. De gemeente plaatst in de week van 20 mei voorwaarschuwingsborden op de Leenderweg, zodat passerende automobilisten gewaarschuwd worden dat de weg enige tijd zal worden afgesloten.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest