Gemeente Valkenswaard wil een groene wig van het centrum naar het Dommeldal te creëren. Daarom is de gemeente al enige tijd bezig met de herinrichting van de groenstrook aan de Le Sage ten Broekstraat om invulling te geven aan een groene, toegankelijke verbinding van het centrum naar het Dommeldal. Zo komt er in het najaar een openbare boomgaard op het terrein tussen de Le Sage ten Broekstraat, moestuinvereniging de Rijt en het fietspad. In de boomgaard komen vier appelbomen, vijf perenbomen en drie pruimenbomen. Later wordt de wadi aangepast zodat deze natuurlijker oogt in het landschap. Ook pakt de gemeente het achterstallige onderhoud aan.

Logo - Gemeente Valkenswaard

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest