Het nieuwe Ontwikkelperspectief voor het buitengebied van Cranendonck zal voor de zomervakantie aangeboden worden aan de gemeenteraad. Het gaat richting geven aan de ontwikkelingen in het buitengebied. Zowel voor de lange termijn – als basis voor het nieuwe omgevingsplan voor het buitengebied – als op de korte termijn voor het verder kunnen brengen van initiatieven. Het afwegingskader op maat is hierbij een belangrijk hulpmiddel om af te wegen in welke mate de initiatieven van inwoners of bedrijven aansluiten bij de ambities van de gemeente en gemeenschap van Cranendonck. De tijdens de inloopavond gebruikte presentatie is geplaatst op de projectpagina van Buitenkans: www.cranendonck.nl/buitenkans. Via deze pagina kunnen tot 30 mei eventuele reacties op het Ontwikkelperspectief gegeven worden.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest