In de Huiskamer van ZC Graaggedaan te Leende organiseert ZOEM, Zelfstandig Onbezorgd En Mobiel met je smartphone, samen met ZC Graaggedaan, een bijeenkomst over veilig bankieren met uw smartphone. De Rabobank komt naar ons toe om uitleg te geven over bankieren met uw smartphone. Bent u een smartphone gebruiker en wilt u meer weten over bankieren met uw smartphone? U bent van harte welkom op vrijdag 24 mei vanaf 15 uur. Bent u Rabobankklant en wilt u samen met hulp van de bank op die middag een account aanmaken, zorg dan dat u uw bankpas meeneemt. Als u bij een andere bank bankiert, maar nieuwsgierig bent hoe mobiel bankieren gaat, ook dan bent u van harte welkom. De supergebruikers van ZOEM zullen aanwezig zijn om u zoveel mogelijk te informeren. In Leenderstrijp komt er een aparte bijeenkomst op vrijdag 14 juni in ’t Bruukske. Deze begint ook vanaf 15.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest