Wilt u als vrijwilligersorganisatie iemand voordragen voor de Vrijwilligerspenning? In de gemeente Cranendonck zijn er diverse manieren om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dat komt omdat er veel vrijwilligers actief zijn die bijdragen aan de leefbaarheid in onze kernen. Vrijwilligers die een bijzondere prestatie hebben verricht voor de Cranendonckse samenleving, kunnen gewaardeerd worden met de toekenning van de vrijwilligerspenning (ook wel vrijwilligerslegpenning genoemd). Het college van burgemeester en wethouders kent deze onderscheiding toe. Is er binnen jullie organisatie nu iemand actief die het echt verdiend om voorgedragen te worden voor deze vrijwilligerspenning? Draag deze dan voor! Dat kan!  Via online regelen op de gemeentesite kunt u een aanvraag indienen. Onder ‘Wat moet ik doen’ en ‘Aanvullende informatie ‘ staan alle benodigde informatie en de richtlijnen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest