Vanaf 20 mei wordt de waterleiding aan de Nieuwstraat in Budel tussen huisnummer 2 en 10b vervangen. Dit geldt ook voor de waterleiding vanaf de kruising Nieuwstraat – Schutstraatje tot aan huisnummer 2 in het Schutstraatje. De werkzaamheden zullen, mits er geen onvoorziene omstandigheden zijn, ongeveer vier dagen in beslag nemen. Daarna vinden vanaf 27 mei werkzaamheden aan de waterleiding in het Schutstraatje in fases plaats vanaf huisnummer 2 tot aan de kruising met het Capucijnerplein. Het schutstraatje wordt per keer half afgesloten, zo dat de achterzijde van de winkels aan de Markt en Capucijnerplein bereikbaar blijven vanaf één zijde.

Werkzaamheden Nieuwstraat - Schutstraat

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest