Wat houdt u bezig? Waar moet meer aandacht voor zijn? De gemeente luistert graag naar uw ideeën! De gemeente heeft vier momenten gepland om mee te denken, te praten en te doen. Op 13 juni in Het Bruukske in Leenderstrijp, op 20 juni in Dorpshuis Valentijn, in Sterksel. Op 25 juni in ‘t Perron in Heeze en op 27 juni in De Huiskamer in Leende. Inloop en koffie vanaf 19.15 uur, de bijeenkomst start om 19:30 uur tot 21.30 uur. U kunt zich aanmelden via WonenWelzijnZorg@heeze-leende.nl. Geeft u daarbij aan naar welke bijeenkomst u wilt komen en met hoeveel personen. Heeft u vragen of suggesties dan kunt u deze via bovenstaand mailadres doorgeven.

logo gemeente heeze-leende

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest