De drie colleges van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard hebben afgelopen dinsdag 21 mei het rapport ‘Met stip op één: de maatschappelijke opgaven’ door bureau Berenschot vastgesteld en besloten het rapport beschikbaar te stellen aan de drie gemeenteraden. Bureau Berenschot heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de maatschappelijke opgaven van de drie gemeenten en de daaruit voortvloeiende samenwerkingsverbanden. Het onderzoek is onderdeel van het proces om te komen tot een stip op de horizon van de samenwerking tussen de A2-gemeenten. Roland van Kessel, burgemeester van Cranendonck, laat namens de drie gemeenten weten: “Uit het rapport blijkt dat onze gemeenten een aantal stevige maatschappelijke opgaven kennen die om een antwoord vragen. Het rapport helpt ons in het gesprek tussen de drie gemeenten om een stip op de horizon te plaatsen over onze samenwerking.”

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest