Op maandag 10 juni, tweede Pinksterdag,  zal op Kasteel Heeze wederom de immer geslaagde Dag van het Kasteel plaatsvinden.De grote poort gaat om 13:00 uur open en de dag zal om 17:00 uur eindigen.Toegang is gratis en er kan ook gratis worden geparkeerd in de bermen langs de oprijlaan.Wat kan men verwachten? Een rondlopende goochelaar die echt verrast, de palingroker, een echte Italiaanse ijscoman, een poffertjeskraam, ponyrijden (tegen een kleine vergoeding) en een poppenkast voor de kleintjes, diverse demonstraties (waaronder de Engelen van Heeze) en verschillende live muziekoptredens. De Heezer Heemkundekring laat zien wat ze in huis heeft en de jagersvereniging geeft voorlichting. De kasteelwinkel en imker bieden o.a. respectievelijk kasteeljam en kasteelhoning te koop aan. De bar en gezellig buitenterras op het tweede binnenplein zijn geopend. Er zijn, tegen betaling, verkortte rondleidingen door het kasteel waarbij men wordt verrast door korte toneelstukjes en klassieke muziek.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest