In Sterksel vindt van 8 t/m 10 juni de eerste kermis van de gemeente Heeze-Leende plaats. Drie dagen lang is het kerkplein het toneel van toffe attracties, een bruisende feesttent en gezellige muziek. Zaterdagavond treedt de band One Shot op en zijn er sets van DJ Jory. Zondagavond is er een optreden van de band Jeopardy en sets van DJ Gijs. Op maandagmiddag zijn er optredens van muzikale gezelschappen uit het dorp. Daarnaast is de trekking van de loterij van muziekvereniging de Heerlijkheid. Als afsluiter van de kermis is ‘s avonds DJ Mark de Louw er. De attracties zijn zaterdag vanaf 17.00 uur open en op zondag en maandag vanaf 13.30 uur.

Poster Sterksel Kermis 2019

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest