Op 2 juni vond de Kringgildedag van Kring Kempenland plaats bij Het Heilig Kruisgilde uit Gerwen die hun 775-jarig bestaan vieren. Voor het gilde St. Jan Baptista uit Leenderstrijp was het een geslaagde dag met vijf eerste plaatsen. Er was een eerste prijs voor Johan Bax bij het individueel vendelen in de klasse 35 tot 50 jarigen zonder acrobatiek. Er werd ook een eerste prijs behaald bij het groepsvendelen senioren met vijf of meer personen. Marije van Velthoven en haar paard Rinske behaalden een eerste prijs op het toernooiveld van de standaardruiters. Voor de presentatie tijdens de optocht werd een eerste prijs en de publieksprijs behaald.

Gilde St Jan Baptista logo

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest