Dinsdagochtend is op de Maarheezerweg-Zuid in Leende een dertienjarige jongen op de fiets aangereden door een auto. De tiener raakte zwaargewond en is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht, aldus het Eindhovens Dagblad. Het ongeluk gebeurde iets voor 8 uur ter hoogte van de oprit A2 richting Maastricht. Twee ambulances, politie en traumahelikopter waren ter plaatse. Volgens de politie was de toestand van de jongen ‘zorgwekkend’. Waarschijnlijk heeft de automobilist de tiener over het hoofd gezien toen hij van de Maarheezerweg-Zuid de oprit naar de A2 op wilde rijden. Er is een onderzoek ingesteld naar het ongeval. De automobilist is meegenomen om een verklaring af te leggen. De oprit naar de A2 en de Maarheezerweg-Zuid was enige tijd afgesloten.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest