23 En 24 oktober 2020 organiseert Harmonie EMM voor de 9e keer de Buulse Proms, die sinds de eerste uitvoering zijn uitgegroeid tot het grootste indoor muziekevenement van de regio. De Buulse Proms wil een podium bieden voor nieuw talent. Men is dan ook op zoek naar zangers, zangeressen en evt. instrumentale solisten om te schitteren op de komende editie van de Buulse Proms. Dit meldt Weert de Gekste. Zangers, zangeressen, instrumentale solisten in de lichte maar ook klassieke muziek, zijn van harte welkom. Solisten uit de regio zijn eveneens welkom. Audities worden gehouden op zaterdag 5 oktober 2019 en zondag(morgen) 6 oktober 2019 in de geluidsstudio van Johan Saanen. Aanmelden kan t/m 15 september 2019. Interesse? Meld je aan via info@harmonie-emm.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest