De Gemeente Heeze-Leende zet zich graag in voor een schonere leefomgeving. Dat kan niet zonder de hulp van haar inwoners. Laat daarom weten wat u van uw omgeving vindt en download gratis de Schoonmonitor-app. Op vrijdag 14 juni kunt u kennis maken met deze app. Een speciaal promotieteam is dan aanwezig voor de Albert Heijn in Heeze. De Schoonmonitor is een gratis app voor op uw smartphone. Via de Schoonmonitor-app krijgt u maandelijks een aantal vragen over hoe schoon u uw omgeving vindt. Het geven van uw mening in de Schoonmonitor-app is kost u twee minuten per maand. De gemeente kan daardoor zien hoe er door hen gekeken wordt naar de openbare ruimte. Het beheer, onderhoud en reiniging van de openbare ruimte kan daardoor beter worden afgestemd op de beleving van de inwoners van Heeze-Leende.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest