In februari 2019 heeft de Belgische politie tijdens een onderzoek een partij sieraden aangetroffen, waarvan wordt vermoed dat deze van diefstal afkomstig zijn. Tot op heden is het helaas nog niet gelukt de eigenaren van deze sieraden te vinden. Omdat de verdachten bij wie de sieraden zijn aangetroffen in februari, in de omgeving van Budel zijn gecontroleerd, bestaat de kans dat de sieraden afkomstig zijn uit Nederland. Dit meldt de Grenskoerier. Bent u slachtoffer geweest van een (woning)inbraak of een andere vorm van diefstal. Neem dan contact op met de politie. Voor meer informatie en de foto’s van de betreffende sieraden, kijk op: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/eigenaar-gezocht/2019/mei/sieraden-onderzoek-politie-belgie.html

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest