Vorig jaar werden de insectenhotels aan het Freulelaantje in de Herbertusbossen in gebruik genomen. De natuurgidsen van IVN Heeze-Leende nodigen u uit een kijkje te komen nemen bij het insectenverblijf. Samen met de gidsen maakt u een wandeling van ongeveer 2 uur. Daarbij staan de insecten centraal. Tijdens de wandeling vertellen de gidsen wat insecten zoal nodig hebben op het gebied van eten, schuilplekken en nestplaatsen. Het gebied rond de Herbertusbossen is afwisselend met vennetjes en een rijk vogelleven. De wandeling start op 16 juni om 14.00 uur bij het parkeerterrein van Brabants Landschap aan het einde van de Boschlaan in Heeze.

IVN wandeling Heeze-Leende 16 juni

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest