Bergeijk viert in 2019 een zeer bijzonder jaar. Het is namelijk 550 jaar geleden dat Karel de Stoute stadsrechten gaf aan Bergeijk. Om dit te vieren brengt Stichting Kempen Producties een speciaal voor deze gelegenheid geschreven musical-theaterproductie “De Stad”. Men maakt zich op voor 6 voorstellingen waar het publiek zal worden onthaald met theater, muziek, hapjesen een drankje en een verrassende entree. De voorstelling vindt plaats in Openluchttheater De Hunnebergen in Luyksgestel. Kaarten reserveren kan via www.hunnebergen.com. Met de kortingscode ‘Bergeijk-550jaar-stad’ ontvangt u 2,50 euro korting op de entreeprijs van 21 euro.

Poster Bergeijk 550 jaar stadsrechten

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest