RTV Horizon, de lokale nieuws en muziekzender, verhuist, aldus Maarheeze Nu. Op de nieuwe locatie, Molenstraat 49a in Maarheeze, zullen voortaan de uitzendingen gaan plaatsvinden. Deze plek is gekozen omdat de voorzieningen beter zijn en de locatie ook meer centraal in het gebied is gelegen. RTV Horizon heeft een tijd achter de rug waarin het niet meezat, maar nu wil men er weer fris ingaan. RTV Horizon maakt nieuwsitems op beeld en geluid en zendt radioprogramma’s uit met muziek, wetenswaardigheden en nieuws uit de gemeentes Cranendonck en Heeze/Leende. De burgemeester van Cranendonck zal zaterdag 8 juni de openingshandelingen verrichten en het publiek is welkom tussen 12.00 en 16.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest