Op 11 juni starten werkzaamheden aan de Gastelseweg, Dommelstraat en Waalstraat in Budel. De werkzaamheden bestaan uit: aanleggen n blauwe ader waarbij het hemelwater wordt gescheiden en afgekoppeld van het vuile afvalwater dat naar het riool gaat, inrichten van gebied als 30 km zone waarbij de kruising Waalstraat met de Gastelseweg wordt versmald en een verhoogd kruispunt wordt aangelegd en het opbreken van wegdek en bestratingen en vervangen door nieuw materiaal. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd zodat de bereikbaarheid van de woningen zoveel mogelijk is gegarandeerd en het doorgaand verkeer zo weinig mogelijk overlast ondervindt. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Afhankelijk van de weeromstandigheden zijn de werkzaamheden eind september 2019 afgerond.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest