Zaterdag 1 juni werd een 13-jarige jongen slachtoffer van een beroving vlak bij “De Klimroos” aan de Poelderstraat in Budel. De beroving is zonder fysiek geweld of wapens gepleegd en daarom niet direct opgevallen. Zowel het slachtoffers als de verdachte waren met de fiets en stonden stil tijdens de beroving. De politie is op zoek naar getuigen die deze beroving hebben gezien of iets hebben gehoord wat kan helpen in het onderzoek. Ook is men dringend op zoek naar twee meisjes die langs fietsten en mogelijk belangrijke informatie hebben. Was je getuige, neem dan contact op met de recherche van basisteam Dommelstroom via 0900-8844, en vermeld registratienummer 2019112208.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest