Een 26-jarige automobilist uit Maarheeze iss zondagochtend rond 4.15 uur om het leven gekomen bij een ongeluk op de A2 net onder Eindhoven, aldus het Eindhovens Dagblad. Het gaat om een eenzijdig ongeval. De man raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en crashte via de middengeleider tegen een paal van een matrixbord. De politie heeft sporenonderzoek gedaan. Mede daarom, en vanwege de ravage, was de weg richting Eindhoven enkele uren dicht tussen Valkenswaard en knooppunt Leenderheide. De automobilist reed van Valkenswaard richting Eindhoven toen het noodlottige ongeval plaatsvond. De auto belandde deels op de vangrail. De ravage na het ongeluk was groot.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest