Een rukwind blies zaterdagmiddag rond 14.30 uur twee zware feesttenten van het terras van het activiteitenbedrijf Rofra in Valkenswaard, aldus het Eindhovens Dagblad. Ze belandden op het dak van het boothuis. Er waren tientallen gasten op het terras toen de rukwind de tenten als prooi de lucht in trok. De aanhoudende wind maakte het voor de medewerkers te gevaarlijk om zelf het dak op te gaan. Een zestal brandweermensen ging wel het dak op, en heeft de tenten daar uit elkaar gehaald. Of ze beschadigd zijn, moet blijken als de medewerkers ze later deze week – als het weer beter wordt – proberen op te zetten. Het dak is er in elk geval niet geheel onbeschadigd van af gekomen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest