Tussen 2017 en 2019 is er erg veel ingebroken in Maarheeze. Samen met Brabant Veilig maakte de politie een plan om de burgers van Maarheeze preventief advies te geven over hoe zij zich kunnen beschermen tegen inbrekers. Afgelopen zaterdag organiseerde de politie, Brabant Veilig en de gemeente Cranendonck een ‘Buurttent’ om voorlichting te geven over inbraakpreventie, met als motto Veiligheid door samenwerking. Dit meldde Maarheeze Nu. Brabant Veilig biedt inwoners van Maarheeze een gratis Woonveilig scan aan. Gekeken wordt naar de huidige beveiliging en wat hieraan kan worden verbeterd. Het resultaat is een gratis vrijblijvend rapport waarbij alle gevelelementen (ramen/deuren) en ruimtes worden beoordeeld op inbraakveiligheid. Daarnaast worden per ruimte concrete verbeterpunten gegeven.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest