Zaterdag 8 juni heeft burgemeester Roland van Kessel de nieuwe studio van RTV Horizon geopend. Alles was live te volgen op TV. In het voormalige winkelpand aan de Molenstraat in Maarheeze werd een nieuwe, moderne studio gerealiseerd. Van daaruit zal RTV Horizon zijn uitzendingen voortaan verzorgen. Voorzitter Jan Waterschoot noemde het in zijn toespraak zelfs de modernste studio van een lokale omroep in heel Nederland. Het is de 5de locatie waar RTV Horizon gehuisvest wordt in 25 jaar, aldus Maarheeze Nu. Deze locatie is centraal gelegen in het uitzendgebied van de gemeentes Heeze-Leende en Cranendonck, is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruimte om mensen te ontvangen. In de studio zal al het lokaal en regionaal nieuws 24 uur per dag worden verzorgd door een team van vrijwilligers. Ook trekken de vrijwilligers erop uit met de camera om lokale evenementen en initiatieven vast te leggen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest