Scouting Heeze is op zoek naar vrijwilligers vanaf 16 jaar om jeugd van 5 tot en met 17 te begeleiden tijdens de wekelijkse activiteiten, zo meldt de Parel van Brabant. Op donderdag 13 juni vindt tussen 20:00 en 21:30 uur een informatieavond plaats in de blokhut (Ekelpad 2, Heeze). Bedoeld om een goed beeld te krijgen wat Scouting inhoudt en wat er zo leuk is aan vrijwilligerswerk. Ouders en vrijwilligers zullen hun ervaringen delen. Ben je geïnteresseerd of ben je op zoek naar nieuwe uitdagende hobby voor je kind, je bent welkom. Ook een zogenaamde maatschappelijke stage is mogelijk. Voor vragen: neem contact op met Ward Gijsberts (voorzitter@nicasius.nl of 06-18303204).

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest