Op 14, 15 en 16 juni wordt het sportpark in Budel omgetoverd tot een volleybal-walhalla, aldus Cranendonck Nieuws. Twee dagen lang zullen honderden sportievelingen uit de regio en ver daarbuiten strijden om de eerste plaats. Naast volleybal is er genoeg te beleven. In drie dagen zullen zestien artiesten op het podium staan, verdeeld over twee stages. Zoals vrijdagavond Royal Beat, en op zaterdag DJ Ganzz , Feest DJ Hardy en DJ Siem. Maar ook feestzanger Joey Martens en daarna komen de beste, leukste en foutste 90’s-hitjes voorbij. Ook het Budelse dj-duo Jongens van de Buurt en Sjieke Bazen staan op het programma, en Lampegastuh. En hierna gaat het feest gewoon door op zondag met The Bad Ties komt. Traditioneel wordt Ledûb afgesloten door Bonte Carlo. Kom langs, de entree is gratis.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest