“Kent u de Schoonmonitor-app al?” klinkt het vrijdag 14 juni voor de Albert Heijn in Heeze. Daar komt u alles te weten over deze nieuwe app voor de mobiele telefoon. De app wordt ook op uw telefoon gezet. De Schoonmonitor is een gratis app voor uw smartphone. Als u zich aanmeldt, krijgt u maandelijks een aantal vragen over hoe schoon u uw omgeving vindt. U kunt ook een foto maken van de situatie en uploaden. Het geven van uw mening in de Schoonmonitor-app kost maar twee minuten per maand. De gemeente weet dankzij uw deelname wat u vindt van de openbare ruimte, en waar verbetering mogelijks is. Het beheer, onderhoud en reinigen van de openbare ruimte kan daardoor beter worden afgestemd op de beleving van de inwoners van Heeze-Leende. De Schoonmonitor-app downloaden kan gratis in de Google Play Store voor Android en de App store voor iOS.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest