Steyn Verhulst en Jurre Salden lopen stage bij de gemeente Cranendonck voor de opleiding Sportkunde op de Fontys Sporthogeschool. Vanuit hun stage is een wandelgroepje opgezet, samen met huisartsenpraktijk Terra Medici in Maarheeze. Dit in het teken van de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Iedere dinsdag wordt van 11.30 tot 12.30 uur gewandeld onder professionele begeleiding van een huisarts en een praktijkondersteuner. Men wil een extra groep opstarten vanaf 4 juli op donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Deze wandelgroep maakt deel uit van de Nationale Diabetes Challenge (NDC). De NDC is een 20 weeks wandeltraject met een feestelijke afsluiting op zaterdag 28 september. Meer weten? Dan kunt u terecht op www.nationalediabeteschallenge.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest