Tijdens het Parkinsoncafé op 28 juni verzorgen een revalidatiearts uit het Máxima Medisch Centrum en een revalidatiearts vanuit Libra Revalidatie een lezing. Mensen met de ziekte van Parkinson hebben te maken met zorgverleners, zoals bijvoorbeeld een revalidatiearts. Wanneer is betrokkenheid van een revalidatiearts handig, en wat kan hij of zij voor iemand met de ziekte van Parkinson betekenen? In de lezing gaan de revalidatieartsen in op zaken waar een revalidatiearts naar kijkt en wat er waar gedaan kan worden. De ontvangst is vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst start om 14.00 uur en vindt plaats in het auditorium van Kempenhof in Valkenswaard.

Parkinsoncafe Valkenswaard

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest