Met Anne Meulendijks uit Heeze in de gelederen heeft het Nederlands dressuurteam de wedstrijd voor de FEI Nations Cup in Geesteren gewonnen, aldus het Eindhovens Dagblad. Oranje (17 punten) liet een sterk Zweeds team (19) achter zich. Groot-Brittannië werd met 48 punten derde. Edward Gal blonk met Glock’s Zonik NOP uit. Anne Meulendijks eindigde met MDH Avanti NOP als derde in de kür en als zesde in de Grand Prix. Emmelie Scholtens belandde op de vierde plaats in de Grand Prix en als tweede in de Grand Prix Special. Bondscoach Alex van Silfhout was een gelukkig man. ,,Internationaal doen we weer mee. Nu nog een goede planning maken naar Aken en de EK.” Het CHIO in Aken is komende maand (12-21 juli). De EK is van 19 tot en met 25 augustus in Rotterdam.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest