In het weekend van 5 t/m 7 juli gaat het Klimroostreffen weer van start. Dit jaar viert de organisatie, MTC De Cityriders, haar 20 jarig jubileum, aldus Weert de Gekste. Het doel van het evenement is om zoveel mogelijk zijspanrijders, trikers en motorrijders naar Budel te krijgen, om vervolgens op zondag 7 juli een tourrit te maken met mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel. Vanaf vrijdag 5 juli 14.00 uur is de poort geopend voor iedereen en is kamperen voor motorrijders op het terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort te Budel mogelijk. Iedereen is welkom bij het Klimroostreffen en de entree is geheel gratis. Trikers, zijspanrijders, quadrijdes en zeker ook solorijders die zondag de rit mee willen rijden zijn van harte welkom en maken het feest voor de deelnemers des te groter. De lengte van de rit is 70 kilometer.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest