Altijd al benieuwd geweest naar het leven van kasteelheren of de heksenvervolging? Of benieuwd naar wat het Kasteel te verduren heeft gekregen tijdens de Tweede Wereldoorlog? Kom dan naar de kasteelruïne in Asten-Heusden tijdens de Zomeravondrondleidingen. Deze vinden elke donderdagavond in juli en augustus plaats om 19.00 uur. Aanmelden is niet nodig. De Zomeravondrondleiding duurt anderhalf uur en kost 4,50 euro per persoon. Kinderen t/m 7 jaar zijn gratis. De locatie is Kasteellaan 1 in Asten-Heusden. Wilt u met een groep langskomen? Neem dan vooraf contact op met VVV Asten aan de Burg. Wijnenstraat 1 of via 0493-692999 / www.vvvdepeel.nl

Zomeravondrondleiding kasteel Asten

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest