Galerie Kempro in Sterksel is altijd verrassend en vernieuwend. Neem bijvoorbeeld de ‘Papier’ expositie. Deze duo-expositie nodigt u uit om met uw neus (bijna) bovenop het werk te staan. Van dikke lagen papier, gecombineerd met andere materialen, maakt Eva Beumer ‘echo’s’ van het leven. De objecten zijn soms figuratief, soms abstract. Grafische elementen maken het beeld compleet. Annelies Reijers maakt objecten waarin papier ook de hoofdrol vervult. Oude boeken, gekleurd papier, braillepapier. Annelies ‘leest’ het papier en geeft het een nieuw verhaal waarin lijnen en licht hun rol spelen. De expositie loop van 30 juni tot 19 augustus.

Poster Eva Beumer en Annelies Reijers

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest