Het Maatjesproject Cranendonck is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Aanvragen zijn steeds meer divers, dus ook de vrijwilligersgroep moet zo divers mogelijk zijn. Het Maatjesproject Cranendonck is er voor die mensen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. De koppeling met een vrijwilliger duurt een jaar en in dat jaar moet er een stap te nemen zijn. Dit kan van alles zijn: ik wil mijn theoriecertificaat halen maar ben niet in staat volledig zelfstandig hiervoor te leren, ik wil mijn sociale netwerk uitbreiden, maar ik durf niet alleen ergens af te stappen. Organisatie van je eigen administratie kan een vraag zijn voor het maatjesproject. Aanmelden voor het doen van vrijwilligerswerk bij het Maatjesproject Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn, kan telefonisch via 0495-592557 of per mail via marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest