Scholen in de regio krijgen bijna 18 miljoen euro om techniekonderwijs op het vmbo verder te ontwikkelen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De verbinding met het bedrijfsleven speelt een grote rol. Om het vmbo-techniekonderwijs een impuls te geven, komt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap met een flinke zak geld over de brug. Daarvan landt bijna 18 miljoen in deze regio. De bedragen komen op 1 januari 2020 beschikbaar en hebben betrekking op de komende vier kalenderjaren. Het plan waarvan Were Di in Valkenswaard penvoerder is, krijgt ruim 3,8 miljoen euro. Daarin participeren ook het Sondervick College en de Prins Willem-Alexanderschool in Veldhoven en De Berkenschutse in Heeze.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest