Op vrijdag 12 juli komt het kleinkunsttrio Rouxlala uit Zutphen het Zandbaktheater opvrolijken met het programma “Meisjes”. Het publiek zal verrast worden met een zeer amusant programma van deze drie meiden. De kwaliteit van de samenzang van deze dames maakt diepe indruk en met eenvoudige middelen weten ze zichzelf prima instrumentaal te begeleiden. Veel levensvragen passeren de revue, maar altijd met een hoge dosis humor. Mieke Rous, Tynke Luske en Danielle Kien-Absil brengen muziek van eigen, ambachtelijk makelij. De stijl herbergt de ironie van de kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van de smartlap. Van groot en klein menselijk leed weet Rouxlala een waar feest te maken.Het Zandbaktheater is een klein amfitheater in de open lucht, dat tussen de bomen ligt van “Tuin in het Bos”, Dennenlaan 2, 6026 SM in Maarheeze. De eerste uitvoering op 24 mei, van de “Sixties Tribute Band”, was al heel snel uitverkocht en werd hoog gewaardeerd.Wilt u meer weten over het programma, bekijk dan www.rouxlala.nl en www.tuininhetbos.nl.Rouxlala begint op vrijdag 12 juli om 20.15 uur en u bent welkom vanaf 19.15 uur. De entree bedraagt € 15 p.p. Reserveren is alleen mogelijk per e-mail naar w.guns@planet.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest