Het aantal zomerinbraken in de provincie Noord-Brabant is afgelopen zomer met 17,8 procent gedaald ten opzichte van de zomer in 2017. Op gemeentelijk niveau bestaan er ook grote verschillen in het aantal inbraken. Dit blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Independer, op basis van de meest recente Politiegegevens. In de zomermaanden juli en augustus van 2018 waren er in de provincie Noord-Brabant in totaal 1.716 inbraakincidenten. Dit waren er 372 minder dan in de zomerperiode van 2017, waarin nog 2.088 keer werd ingebroken. Brabanders hebben te maken met een daling van 17,8 procent. Dit is een daling die sterker is dan de landelijke trend; die een daling laat zien van 14,1 procent. Bekijk alle statistieken van het onderzoek in het dossier zomerinbrakenvan Independer.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest