Op 18 augustus staat Weert in het teken van de 4e editie van American Eagle Day. Het centrum van het Weerter kerkdorp Laar wordt omgetoverd tot een mekka voor liefhebbers van motoren, muziek en gezelligheid. Uiteraard zijn het de motoren die centraal staan, van racers tot choppers en trikes tot tourmotoren. Drie bands omlijsten de middag muzikaal en ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Op de markt vindt u onder meer kleding, lederwaren, sieraden en gadgets. Gastheer is motorvereniging The Eagles, die jong en oud wil uitnodigen voor dit gratis evenement. U bent tussen 12:00 uur en 18:00 uur welkom bij en rondom café-zaal Bee-j Bertje.

American Eagle Dag Motorvereniging The Eagles

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest