Onlangs is het laatste werk van de kunstroute Prikkels & Tintelingen geplaatst, en daarmee is de kunstroute van de Kloostervelden, voorheen Providentia, officieel geopend, aldus de Grenskoerier. Initiatiefnemer van de kunstroute en projectmanager van Kloostervelden Hilke Huysinga onthulde met Ineke Voogd en Sanne van de Zanden van Recreatief Heeze-Leende het plaquette met de route bij brasserie De Broeders. De route nodigt uit tot het beleven van de prikkels uit de natuur en legt een link naar de achtergrond van Kempenhaeghe als expertise op het gebied van hersenen. De route is vrij toegankelijk voor publiek en de plattegrond is gratis verkrijgbaar bij brasserie De Broeders aan het Dr. Ruttepark in Kloostervelden, Sterksel.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest