Bij Museum Klok & Peel in Asten kun je van 6 juli t/m 18 augustus de interactieve doe-tocht ‘Tuurke ontdekt de vrijheid’ ontdekken’. Omdat het bijna 75 jaar geleden is dat er tijdens WOII in de Peel hevig gevochten is, wordt er stilgestaan bij wat er toen gebeurd is. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten waarbij Tuurke op zoek gaat naar wat vrijheid betekent. In het museum is de tentoonstelling ‘Death Valley de Peel’ geopend. In deze tentoonstelling beleef je wat er zich allemaal heeft afgespeeld tijdens WOII in De Peel. Ook zijn de oorlog gerelateerde tentoonstellingen ‘Meisjes van Toen’ en ‘Klokkenroof!’ te zien.

Tuurke ontdekt de vrijheid in Museum Klok & Peel

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest