Onlangs heeft Bibliotheek de Kempen een fotowedstrijd uitgeschreven waarbij gezocht werd naar foto’s om te verwerken in het interieur van de nieuwe bibliotheek in De Borgh. Ruim 100 foto’s zijn ontvangen! Dit meldt de Grenskoerier. Om de selectie wat in te perken zijn er voor zowel de afdeling volwassenen als voor de jeugdafdeling een aantal foto’s geselecteerd. Deze foto’s maken nog kans om de fotowedstrijd te winnen en zo levensgroot in de nieuwe bibliotheek van Budel afgebeeld te worden. Vanaf woensdag 10 juli t/m woensdag 21 augustus zijn de gekozen foto’s te zien in de Bibliotheek Budel. Hier kunnen bezoekers en andere geïnteresseerden stemmen op de foto’s en dus de uiteindelijke winnaars.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest