Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard tot het eind van de zomervakantie de tijd krijgt om een onderzoek naar de angstcultuur onder het personeel af te ronden. Het belang van de teamleider die medewerkers aanwijzen als aanstichter is daarmee ook gediend, zo bepaalde de rechtbank dinsdag in een kort geding, waarmee de man een terugkeer naar school probeerde af te dwingen. Vastgesteld werd dat de onderbouwing voor het wegsturen van de teamleider tot dusver ontbreekt en dat die beslissing verrassend en verstrekkend was. Ook is er vanwege de schoolvakantie geen actueel belang om de teamleider weer op school toe te laten. Were Di krijgt daarom de kans om het vervolgonderzoek naar de beschuldigingen te laten afronden.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest